+386 (0)3 757 25 55 | komerciala@tiskarna-petric.si

Zagotovljena kvaliteta in visokokakovosten tisk

Garancija zadovoljstva na kompletne storitve

Kombinacija sofisticiranih tiskarskih procesov in tehnik dodelave nam hkrati z bogatimi izkušnjami zagotavlja vrhunsko kvaliteto tiska na sodobnih strojih.

Napredna tehnologija image control nam omogoča precizno kontrolo kvalitete. Pri Offset CMYK tisku se držimo vrednosti Euroskala, pri barvnih lestvicah Pantone in HKS pa sodelujemo s priznanim proizvajalcem Sun chemical.

  • Hitra odzivnost, osebno svetovanje in optimizacija stroškov
  • Strokovna priprava in potrditev poskusnih odtisov na sedežu vašega podjetja
  • Informacija o predvideni dostavi
  • Visokokakovosten tisk

 

VEČ O TEHNOLOGIJI  PREBERI NAŠE ZGODBE

TISK | Tiskarna Petrič: tiskanje, katalogi, brosure, vizitke, letaki, knjige, casopisi, letna porocila, koledarji, zlozenke, mape, prospekti

Nove tehnologije tiska

Naše podjetje ima več kot 30 let izkušenj pri tiskanju inovativnih materialov. Kot ena redkih tiskarn se lahko pohvalimo z napredno UV tehnologijo, ki omogoča tisk tudi na zahtevnejše materiale.

Najvišji standardi kakovosti in varovanja okolja

Zagotovljena vrhunska kakovost

Tiskarna Petrič deluje po standardu kakovosti ISO 9001 in okoljskem standardu ISO 14001. S pridobljenima certifikatoma se zavezujemo za visoko kakovost naših izdelkov in zmanjševanje naših vplivov na okolje.

Upravljanje kakovosti v skladu s standardom ISO 9001 je ena izmed najpomembnejših nalog našega podjetja. S pridobitvijo certifikata za upravljanje kakovosti smo postavili trden in merljiv sistem za določanje kakovosti in sledenje kvalitete izdelka od vhodnih materialov do končnega potrošnika.

Smo zelena tiskarna, ki deluje po najvišjih okoljevarstvenih standardih, kar dokazujemo s pridobitvijo certifikata ISO 14001, ki je eno od najpomembnejših orodij, ki ga uporabljajo organizacije po celem svetu, da bi odgovorile na izzive, ki jih njihove dejavnosti predstavljajo za okolje. Cilj standarda je ohranjanje okolja in primernih življenjskih pogojev za nadaljnje generacije. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja.

Preverite več informacij na spletni strani presojevalca podjetja SGS.

Certifikat kakovosti tiskarskih storitev ISO 9001
Certifikat kakovosti tiskarskih storitev ISO 14001

Zadovoljstvo strank je na prvem mestu že več kot 30 let!

V vsak izdelek vložimo delček sebe. Tudi v vašega.

Brezplačna dostava

Natisnemo in dostavimo brezplačno po vsej Sloveniji

Kataloge, zloženke, letake in ostale tiskovine vam breplačno pripeljemo tudi na več naslovov v Sloveniji. Ne pustimo jih pred vrati, temveč jih znosimo na mesto, kjer jih potrebujete.

Tiskarna Petrič tudi v tujini

Tiskarna Petrič na tujih trgih v Evropi in po svetu

Uspešno sodelujemo s korporacijami širom Evrope: Švedska, Finska, Norveška, Nemčija, Avstrija, Anglija, Irska, Nizozemska, Grčija, Madžarska, Španija, Portugalska, Francija, Italija, Hrvaška, Slovaška, Češka, Švica, Makedonija in Bolgarija. Delujemo tudi na na trgih izven Evrope: Rusija, Maroko, Dubaj, Japonska in Koreja.

Kako vam lahko pomagamo?

Kontaktni podatki

Tiskarna Petrič d.o.o.
Tovarniška cesta 8
3210 Slovenske Konjice
Slovenija


komerciala@tiskarna-petric.si

+386 (0)3 757 25 58
+386 (0)31 367 170

Nam želite posredovati datoteke za tisk?

priprava@tiskarna-petric.si
ftp.tiskarna-petric.si
U: gost G: gost