Novi materiali

Novi izdelki

Nova inovativna zasnova podloge za miške omogoča pregledne zapiske neposredno na izdelku. V notranjosti podloge se namreč nahaja beležka ali koledar, ki je zasnovan tako, da se skozi podlago vidijo zapiski.

Naslovnica je natisnjena na prozorno plastiko tako, da lahko imamo takojšni pregled nad našimi zapiski.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC PODLOGE?
Inovativna zasnova kartice, razvite v našem podjetju, daje izdelku dodano vrednost in animira končnega uporabnika, da se z njim ukvarja.

Na voljo sta dve različici, v obliki kartice ali zloženke. S preprostim potegom na označenem mestu lahko spreminjate dve različni sliki na izdelku. Postavitev je hitra in enostavna. Ob naročilu prejmete mrežo izdelka na katerega postavite svojo oblikovalsko predlogo, seveda pa vam lahko z oblikovanjem pomagamo tudi znotraj našega oblikovalskega oddelka.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC KARTICE?
Enostavna in inovativna rešitev, ki končnega prejemnika spodbudi k podrobnejšem pregledu vsebine. S preprostim potegom na označenem mestu lahko prelistate in si ogledate celotno brošuro. Inovativni izdelek smo razvili znotraj našega razvojnega oddelka.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC BROŠURE?

Zloženke, naslovnice brošur in trgank lahko opremimo s »pametnim označevalcem« na naslovnici oglasnega gradiva. Tako opremljeno oglasno gradivo končni prejemnik vstavi v knjigo, zavihek pa namesti na želeno stran knjige. Ob listanju se zavihek premika in tako zmeraj ostane na mestu, kjer se knjiga trenutno bere.

S tem dosežemo boljši učinek oglasnega gradiva in končnemu uporabniku zraven zloženke, ponudimo dodatno uporabno vrednost. Verjetnost, da se oglasno gradivo bolje in bolj podrobno pregleda, se bistveno poveča.

Pametni označevalec za knjige je inovacija, ki jo lahko izvedemo na obstoječih promocijskih materialih in ne predstavlja bistvenega dodatnega stroška. Oglasnemu gradivu s tem dodamo novo dimenzijo uporabnosti.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC?
V poplavi promocijskega materiala je potrebno končnim kupcem ponuditi izdelek, ki ni zgolj informativne narave, ampak predstavlja za prejemnika tudi dodano vrednost. V ta namen smo v Tiskarni Petrič razvili posebni zložljivi lonček za pisala, ki združuje uporabnost in marketinško inovativnost.

Lonček za pisala pride prav v vsakem gospodinjstvu ali delovnem mestu. Posebnost lončka je v njegovi zložljivosti, kar pomeni, da je primeren tudi za direktno pošto oziroma neposredni marketing. Ko je lonček enkrat na mizi je zelo velika verjetnost, da bo tam tudi ostal, predvsem zaradi njegove praktičnosti in zanimivosti. To pa je navsezadnje tudi eden izmed ciljev promocijskih izdelkov.

Za pakiranje celotnega izdelka vam nudimo posebej prirejene kuverte, ki vam jih po želji tudi potiskamo.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC LONČKA?
Dodajte vašim izdelkom tretjo dimenzijo. POP UP zloženka je sestavljena iz ovitka in notranjega dela. Ko ovitek odpremo se hkrati dvigne tudi notranji del, podobno kot v otroških knjižicah.

Rešitev je enostavna in s tem stroškovno dosegljiva. Izdelek je zasnovan tako, da ovitek hkrati služi kot kuverta za pošiljanje po pošti. Na vašo željo lahko izdelek tudi personaliziramo.

Grafična priprava je zelo enostavna. Ob naročilu vam pošljemo mrežo izdelka na katero postavite svojo oblikovalsko rešitev.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC ZLOŽENKE?
Inovacija na področju poslovnih map za dokumente. Inovativne mape so izdelane iz prozorne 0,3 mm debele plastike, ki jih lahko potiskamo s 4 barvami (CMYK) v zrcalni tehniki.

Zunanja površina mape je 100% zaščitena pred poškodbami, risi in praskami, tisk po notranji strani pa dodatno zaščitimo s pokrivno belo barvo in UV lakom. Mape zavarimo z varilnim orodjem v obliki črke U ali L.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC MAPE?
Lističi so izdelani iz bele statične folije Stafix. Primejo in še lažje odstranijo se na katerikoli podlagi iz potiskane in nepotiskane strani. Listki so uporabni pri vsakdanjih opravilih v službi ali doma. Njihova posebnost je, da delujejo po sistemu »piši briši«. Pomeni, da lahko listke popišete, jih kasneje izbrišete in ponovno uporabite.

Listke lahko opremite z vašim individualnim dizajnom, blagovno znamko, logotipom ali sloganom podjetja. Pakirani so v kompletu 25 listkov s kartonsko nosilno podlago in v priročni embalaži, ki jo prav tako lahko potiskamo z individualnim dizajnom. Zraven vsakega kompleta je priloženo pisalo piši-briši.

Embalaža je lahko opremljena s samolepilnim trakom tako, da jo prilepite na poljubno mesto in je vedno pri roki. Gre za svetovno inovacijo, narejeno in razvito v Sloveniji.

V primeru naročila vam pošljemo mrežo embalaže, na katero je možno postaviti vaš individualni dizajn.

ŽELITE BREZPLAČEN VZOREC LISTKOV?

Tisk na STAFIX

Tisk na LENTIKULARNE leče

Tisk na PLASTIKO in TAIVEC

Podloge za miške s koledarjem

Lamelna kartica

Brošura, ki se sama lista

Pametni označevalec za knjige

Lonček “Sestavi me”

POP-UP zloženka

Plastične mape

Piši-briši listki

Obrnite se na nas, z veseljem vam bomo svetovali. Tiskarna Petrič je podjetje z dolgoletno tradicijo in veliko zaposlenimi, ki so vam na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. V vseh letih smo se specializirali za izdelavo najzahtevnejših tiskovin na različne materiale in se s tem uvrstili med najkvalitetnejše tiskarne v Sloveniji.

komerciala@tiskarna-petric.si
 (03) 759 18 60

TISK | Tiskarna Petrič: tiskanje, katalogi, brosure, vizitke, letaki, knjige, casopisi, letna porocila, koledarji, zlozenke, mape, prospekti

Želite brezplačne vzorce?

Kontaktni podatki

Tiskarna Petrič d.o.o.
Tovarniška cesta 8
3210 Slovenske Konjice
Slovenija


komerciala@tiskarna-petric.si

+386 (0)3 757 25 58
+386 (0)31 367 170

Nam želite posredovati datoteke za tisk?

priprava@tiskarna-petric.si
ftp.tiskarna-petric.si
U: gost G: gost